Ovom backup uslugom nudimo učinkovitu i jednostavnu pohranu svih podataka na najsigurnijem mjestu. Podaci se automatski kopiraju prema najvišim sigurnosnim standardima te su dostupni u bilo kojem trenutku i gdje god se nalazili. Acronis cloud infrastruktura omogućuje oporavak IT sustava i aplikacija i dohvaćanje pojedinačne datoteke ili mape s bilo kojeg terminalnog uređaja.

Sigurnosnih kopija može biti veći broj i  možete odlučiti koliko dugo želite da one budu postojane ovisno o tome što vam najviše odgovara.
U slučaju neželjene situacije, zahvaljujući backupu (sigurnosnoj pohrani), nudi se mogućnost vraćanja podataka u najkraćem mogućem roku.

Isto tako, nudi se mogućnost cloud-to-cloud backupa Microsoft 365 računa, kao  e-poštu i privitke iz Outlook-a i sve datoteke i mape s OneDrive-a. Automatizacijom i integracijom povećajte vašu produktivnost uz uslugu Backup softwarea Acronis.

Kroz ovu uslugu pruženo vam je skeniranje cijeloga sustava zbog se zaštite od potencijalnih prijetnji i prepoznavanja slabosti vašeg operativnog sustava što se tiče sigurnosti te aplikacija koje svakodnevno upotrebljavate.