O nama

Stručnost

U IT poslovanju više od 12 godina, s više od 400 dovršenih projekata i preko nekoliko tisuća riješenih ticketa za naše lokalne i međunarodne kupce Synnefo sustavi su tvrtka koja pomaže poduzećima da unaprijede svoje poslovanje za digitalno doba. U stalnom nastojanju da dokaže svoju vrijednost ne samo kao još jedan dobavljač upravljanih usluga, Synnefo naporno radi na tome da postane pouzdan tehnološki partner i savjetnik. U Synnefou uistinu razumijemo potrebu za besprijekornom integracijom mrežnih protokola, operativnih sustava i softverskih platformi koje se pokreću na njima. Imamo značajno iskustvo u PCI DSS, GxP i propisima o zaštiti podataka.

Pružatelj sigurnosnih usluga

Naše usluge su rješenja po principu ključ u ruke, od postavljanja i održavanja IT infrastrukture do osjetljivih sigurnosnih usluga kao što su testiranje proboja IT sustava, usluge odgovora na incidente, kao i usluge rizika i usklađenosti. Kroz naš centar za sigurnosne operacije koji radi 24/7, možemo otkriti i spriječiti sigurnosne prijetnje koje mogu naštetiti vašem poslovanju i ugledu.

Lokalna podrška za globalne partnere

Ako ste globalna tehnološka tvrtka koja traži pametne ruke i noge (SHF), Deskside podršku (DSS), Break & Fix ili IMACD, ne tražite dalje – tu smo i educirani smo sa višegodišnjim iskustvom u svim tim područjima.

Leave Comment